måndag 13 februari 2012

Krupp och två nätter på sjukhus

Nu är vi hemma igen efter en liten sjukhusvisyelse. Åkte in akut i lördags kväll då Gustav var så rosslig i halsen att han knappt fick luft. Riktigt obehagligt faktiskt. Men vi har bra sjukvård i Sverige, annat kan man inte säga! Gustav fick medicin och andades bättre nästan med en gång men han har inte mått bra. Säkert ont bröstet efter hostan och lite febervärk. Jobbigt som tusan både för honom och för oss som ska umgås med honom. Hans humör har inte varit nådigt och tålamod lika med noll.

Nåja, nu när han är sig själv igen så är allt förlåtet. Tur man glömmer snabbt för i stundens hetta vill man helst bara dö och kan inte för sitt liv förstå varför folk så gärna vill ha barn... Men som sagt den lycka man känner när hans rätta, härliga, underbara jag visar sig igen är obeskrivlig. Då är han det värdefullaste och finaste man har!

Mat, sömn och ja allt har varit uppochnervänt så nu längtar jag tillbaks till våra rutiner. Gustav har ätit ganska dåligt och det enda som gått riktigt bra är de kära Eco Squeezarna som han aldrig säger nej till. I övrigt har han ätit pannkaka både till lunch och middag i några dagar nu. Idag när vi kom hem så åt han köttbullar, makaroner, kokta morötter och ärtor och en Eco Squeeze...

Det han hade var Krupp eller falsk Krupp som det kallades förr. Vi var inte ensamma om det på avdelningen, det är tydligen ganska vanligt. Orsakat av virusinfektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar