måndag 23 maj 2011

Pipmuggen är min bästa vän nu!

Jaha, så har Gustav hittat en ny kompis - pipmuggen. Den är rolig att leka med, kasta, suga på och så kan den ge lite vatten också. Lite, lite har han väl druckit resten var ren lek. Men vi ser det som träning.

6 kommentarer:

  1. Oj vilka fina ögon han har, tjusig pojk! :) Hoppas allt är väl, följer er med intresse! Håller ställningarna på jobbet så länge. Njut av sommaren nu! // Åsa

    SvaraRadera
  2. Vår dotter har också pipmugg, hon är så söt som tror att hon ska tugga vattnet o sedan rinner det ut igen. Men hon lär sig. Jag ammar henne ca 6 ggr på ett dygn, efter varje måltid, en gång helt på eftermiddagen, på kvällen vid elva och vid fyra på morgonen. Ett riktigt litet matvrak börjar hon bli.

    SvaraRadera
  3. Ja, små matvrak är vad de är... Ammar också vid 23 och från 04 på morgonen kan det var ett evigt snuttande ibland tills vi går upp vid 07. Eller så är jag så trött då att jag inte riktigt koll på vad jag gör. Kanske sover jag och Gustav mycket då också?

    SvaraRadera
  4. Ja, det är härligt att sova och man får passa på när dom sover. Igår sov jag inget på dagen när Lisen sov eftersom vi var iväg på olika ställen. Vid 20:00 mådde jag illa och somnade vid 20:30. Hon brukar vakna vid 6 och vill upp, sedan håller hon ut i två timmar, sover 1-1,5 timmar. Sedan är det så hela dagen. vid halv åtta på kvällen är det natt tycker hon. Lisen har fått två tänder nu under en period av tre veckor så hon har varit snuvig, gnällig och lite febrig från och till. Hoppas Gustav är frisk från sin förkylning nu.
    /Annika

    SvaraRadera
  5. Åh, har hon fått tänder! Vi väntar och tittar men inget på gång här inte, på gott och på ont...

    SvaraRadera
  6. Ja ont gör det, speciellt när hon ligger och snuttar och inte är speciellt hungrig. Då bits hon och sedan skrattar hon medan jag skriker och har jätteont. Men det är så gulligt att se de små risgrynen när hon ler och skrattar.

    SvaraRadera