lördag 10 september 2011

11 cm fötter mm

 Köpte dessa fina tofflor på Polarn o Pyret idag. Mössan i samma färg kommer in i nästa vecka så då ska jag köpa den också. Var inne på en skoaffär och mätte Gustavs fötter. De var 11 cm långa och expediten rekommenderade skor som är ca 2 cm längre på insidan så det finns plats att växa i. Så en fodrad stövel ska vi försöka hitta också.
Till middag blev det renskav med potatis. I stekpannan ligger renskav, mellangrädde, purjolök, champinjoner och lite vitpeppar. Sallad med tomat, machésallat, valnötter, olivolja och mozzarella. En höjdare! Gustav satt och lekte med några bitar potatis och sås. Men det var inte mycket som han stoppade i munnen.

Gustavs matdag har varit hemsk egentligen. Han har ätit visserligen två portioner gröt men bara knappt en burk varmrätt och ingen fruktpuré men några tuggor banan. Betydligt mindre mat än han är van vid. Men vi tänkte att vi bara skulle ge honom varmrätt med bitar och det gillades inte av honom. Så tänkte vi att han kanske äter om han blir mer hungrig. Men nej, det var dålig taktik. Nu sitter jag här och undrar hur bra han kommer sova i natt och hur mycket han ska amma...

Natten till idag var helt perfekt. Han sov jättebra och gav oss sovmorgon till halv åtta! Det var mycket snällt av honom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar