onsdag 16 november 2011

Ettårskontroll

Stackars lille Gustav, han har varit lite upp och ner idag. Ingen feber men nog ont i kroppen eller vad det nu är. Så svårt att veta. Han är lite svullen i tandköttet också där den åttonde tanden är på väg upp. Nu till natten gav vi honom en Alvedon så att han ska sova gott. Den hjälpte nog för nu hör jag att han ligger i sängen och är glad. (Fredrik nattar nu.)

Dagen började bra med läkarbesök för ettårskontroll. Allt var bara bra och han blev även vaccinerad. Det är väl därför han är öm i benen eller vad det nu är som plågat honom. Han vägde 10260g och var 76 cm lång. Alla värden mitt på normalstrecken i kurvorna. Mer normal bebis får man leta efter. Vi fick påfyllning av D-droppar också. Efter läkarbesöket stannade vi någon timma på öppna förskolan i lokalen intill. Denna gången var det trevligare och Gustav lekte med leksakerna och hade lite kontakt med de andra barnen. Så vi får väl pallra oss dit lite oftare nu.

Fredrik kom hem tidigare från jobbet och hjälpte mig lite med Gustav som blev allt gnälligare. Vi tog en lång promenad och då var han hur lugn som helst, skönt. Vagnen är som en frizon, där trivs han nästan alltid. Hemma igen blev han gnällig igen och ville sitta i våra knän och inte vara för sig själv. Men nu sover han och jag önskar honom en lång god natt så mår han säkert bättre i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar