lördag 20 augusti 2011

Bye bye gröt

Innan så älskade Gustav gröt men nu fungerar inte gröt alls längre. I alla fall inte de senaste fyra, fem dagarna. Jättekonstigt... Vi har ju provat med välling istället men det går inte det heller. Det som är Gustavs favorit nu är varmrätterna. Han äter en burk utan problem. Alla smakerna går bra så vi försöker variera så gott det går. Jag börjar bli lite trött på dem, är ju bara de från 6 månader som gäller än sålänge. Men alltså Gustav tänker nog inte på det. Sedan går fruktpuré bra också, idag ville han suga i sig en Eco Squezze själv och det gick över förväntan.

Ett plus är att han åt många små bitar kanelbulle idag så nu ska vi nog snart testa smörgås igen. Kanske kan det fungera nu?

Istället för gröt på kvällen fick han idag en burk Risgröt med grönsaker. Den gick hem så vi får köra med det ett tag då. Den smakar ju inte gröt.

Annars får ni hålla tummarna för Pappa Fredrik imorgon eftersom han ska köra en mtb-tävling. Jag hoppas han slipper regn och punka, så ska det nog gå bra. Han ska cykla 77km så han har att göra i några timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar