fredag 25 mars 2011

Titta han gapar!

Stort framsteg idag och mammahjärtat och Pappa Fredrik är så stolta. Se, så fint han gapar när skeden kommer och han åt dessutom upp hela morotspurétärningen!

8 kommentarer:

  1. hejsan såg er i blt, bor här i byn! så duktig han är er lilla kille, har en son född jan 09. jag lagade MASSOR med egen barnmat till han och samlat allt i en bok. Det var verkligen toppen! kommer ha stor nytta av boken om ett tag då det kommer ett syskon i slutet av maj. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Hej Åse! Vad kul att vi bor i närheten. Du får heja på mig när du ser mig, för jag vet inte vem du är. Vilken bra idé att samla i en bok, Du har säkert en guldgruva där!

    SvaraRadera
  3. Ah kul med artikeln i Blt. Därför jag hittade hit, en perfekt blogg ju. Vi var nog på BB samtidigt...vår dotter föddes den 10:e. Dock inte börjat med matporttioner ännu, men blir vilken dag som helst.

    J, L, och E

    SvaraRadera
  4. Hej J, L och E!
    Det är ju ingen brådska ännu med smakportioner och hoppas det går bra. Ni får återkomma och berätta! Vad tänker ni börja med?

    SvaraRadera
  5. Ja det är ett tips att samla det för man glömmer så lätt. Har skickat en inbjudan till min blogg till din mail.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jag undrar hur lång tid det tog innan Gustav gapade själv och förstod att han inte ska slicka i sig maten och ha tungan i vägen? Vår dotter har ätit smakportioner i en vecka snart men hon lapar mest i sig maten.
    Annika

    SvaraRadera
  7. Hej Annika med dotter! Jo, det tog frustrerande lång tid innan han förstod hur han skulle göra, ca 15 dagar. Så håll ut! Vi lyckades bättre när vi åt samtidigt med honom då blev det kanske att han härmade oss. Fast det är svårt att veta. Hoppas det går bra för er och återkom gärna!

    SvaraRadera